ENGLISH


HRVATSKI
Ljetni programi

Škola Byron je otvorena tokom cijele godine te smo i za ovo ljeto pripremili izvrsne programe:
  • BEFW, BTCW i BOS radionice engleskog za djecu
  • Tečajeve za djecu i odrasle u Londonu
  • Tečajeve stranih jezika za odrasle
  • Tečajeve i radionice hrvatskog jezika za strance

Ljetne radionice engleskog za djecu BTCW i BOS (7-13 g.)

Sve radionice kombiniraju engleski sa veoma zanimljivim temama za djecu i iznimnim vokabularom koji se usvaja s lakoćom. Svi polaznici dobivaju Certifikat i Gazetu radionice.

BEFW -Elves & Fairies Workshop

je iznimno zanimljiva radionica o vilama i vilenjacima koja obrađuje dijelove tijela ljudi i životinja, aromatično bilje, voće i povrće, zdrave recepte i ekološko ponašanje.Nastavni materijal i voćna marenda je uključena u cijenu.
Trajanje 5 dana x 120 minuta.

BTCW - Byron Tiger Cub Workshop

je radionica više prilagođena mladjem uzrastu, kombinira niz zanimljivih interaktivnih tema, yogu, pravilno disanje i prehranu - voćni kebab, važne praktične stvari u svakodnevnom životu, važne telefonske brojeve, malo samoobrane, prijateljstvo, ponašanje s nepoznatim osobama i sl.
Trajanje: 5 dana x 120 minuta.
BOS - Byron Orange Submarine
je radionica namijenjena djevojčicama koje se još uvijek rado igraju s lutkicama. Kombiniramo zabave, čitanje, glumu, ples, pjesmu, pisanje dnevnika, bon-ton, dobronamjerno ogovaranje ali i kako napraviti zdrav zalogaj ili pita-pizzu, te što učiniti ako nam se netko smije. Za male gospođice se svakodnevno služi voćna marenda u vrtu.
Trajanje: 10 dana x 120 minuta.
Tečajevi u Engleskoj.....
Već 19 godina organiziramo popularne ljetne tečajeve za mlade koji su ove godine poželjeli ići u Cambridge. Izabrali smo pouzdane internacionalne škole, smještaj u obližnjem campusu.... Više informacija...
Tečajevi stranih jezika za odrasle
Tokom cijeloga ljeta. Mogućnost svakodnevnog rada, individualno ili u grupi. Idealno rješenje za one koji od jeseni namjeravaju započeti rad u grupi za neki od međunarodno priznatih Cambridge ispita i trebaju dostići potreban nivo, ali i za one koji smatraju da je aktivni odmor bolji od pasivnog. Pogledajte veliki izbor tečajeva na stranici Tečajevi za odrasle.
Tečajevi i radionice hrvatskog jezika za strance......
Znate li da je film "Moje pjesme, moji snovi" baziran na biografiji obitelji von Trapp koja je živjela u vili nedaleko naše škole? Jeste li znali i da su pokoju riječ hrvatskog znali i James Joyce, Thomas Mann i Jules Verne naučivši ih za svog boravka u Puli?
Više informacija...